Dalou Cosmetics

info@daloucosmetics.com | +46 760 180 820

ECOCOCO är ett lyxigt Australiensiskt professionellt skönhetsmärke med resultatdrivna produkter för hår, kropp, brun utan sol och ansikte. Serien innehåller naturliga och ekologiskt certifierade ingredienser, som tar fram det bästa för hud och hår. Serien innehåller produkter för hår, kropp brun utan sol och ansikte. Varumärket är helt veganskt och cruelty free, samtidigt som det värnar om miljön.

ECOCOCO är ett skönhetsmärke med integritet, inte bara i de naturliga och hälsosamma ingredienserna, utan i produkternas resultat.

ECOCOCO är baserad på signaturingrediensen 100% certifierad organisk kokosnötsolja. Alla produkter är sulfat- och parabenfria.

ECOCOCOs filosofi är att 100 % certifierad organisk kokosnötsolja är nyckeln till en hälsosam och bra daglig skönhetsrutin för hud och hår. Detta är anledningen till att den här fantastiska superingrediensen finns i alla ECOCOCOs unika formuleringar. 

 

Varumärket grundades 2014 av Stefan Ackerie, som även är ägare och grundare till den största privatägda frisörkedjan i Australien, med ca 40 salonger. Med sin gedigna och långa erfarenhet inom branschen han skapat en naturlig och ekologisk serie. Något som både frisörbranschen och hans kunder efterfrågat i många år.

 

ECOCOCO är den perfekta serien för den som tror att skönhet kan uppnås naturligt.