top of page
Janina_Hedgårds.jpg

OM OSS

Dalou Cosmetics är en distributör som marknadsför och distribuerar noggrant utvalda skönhetsvarumärken i Norden. Vi har ett engagemang som ska kännas hela vägen allt ifrån vår första kontakt till skräddarsydda lösningar, anpassat för just ditt företag. Vi anstränger oss mer och gör det lilla extra. Vi ligger steget före och har koll på trenderna och vad som efterfrågas av kunderna på marknaden.

 

Vår styrka är kunskapen och passionen för det vi gör. Vi drivs av viljan att ge mervärde till kunden - ni är det viktigaste för oss. Det ska vara lätt att samarbeta och göra ett bra jobb tillsammans. 

Vi väljer varumärken som sticker ut i mängden och som fyller ett behov på marknaden. Vårt fokus som affärspartner är att ge god service och hög expertis och vara en inspirationskälla till våra återförsäljare. Vi har en gedigen kompetens och mångårig erfarenhet och ett stort nätverk från branschen. Vår kompetens täcker försäljning, marknad, PR, produktion av egna och andras varumärken, import och export.

Vi arbetar med att bygga varumärken genom olika marknadsföringsstrategier som, events, PR, sociala medier, utbildningar till butiks och salongspersonal. Vår portfölj av återförsäljare är allt från större kedjor till välkända E-handelsbutiker, salonger och privatägda parfymerier.

bottom of page