top of page
MGW text-Banner-Ad-1000x135-3.jpg

Megawhite Sverige 

Dalou Cosmetics är Svensk distributör för Megwhite Blue Fusion. Megawhite tandblekningssystem är tillverkad för salonger och spa. Med den senaste tekniken inom expresstandblekning kan du enkelt och snabbt få in extra intäkter till din salong eller spa. Vi har hög kundnöjdhet och är stolta över att vi har den mest skonsamma och effektiva tandblekningen på marknaden. 

 

Megawhite Tandblekning

Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning, som finns i 40 länder med en världsunik och exklusiv formula. Varumärket är utvecklat och rekommenderat av tandläkare och grundades 2003 i Skottland. Tandläkare i flera länder använder behandlingen då den visat sig supereffektiv och skonsam för känsliga tänder. Behandlingen ger ett likvärdigt resultat som hos tandläkare, men är betydligt snabbare och till ett bättre pris. Glöm långa, jobbiga och smärtsamma behandlingar. Den nya generationens tandblekning är upp till sex gånger snabbare och smidigare än andra märken på marknaden. Den peroxidfria formulan är 100% smärtfri och är skonsam mot tänder och tandkött. Behandlingen funkar för ung som gammal, så länge tandhälsan är god och passar även för de med känsliga tänder. 

Klart på 15 minuter 

Tid är en bristvara i dag. Nya Megawhite Blue Fusion har den senaste och snabbaste teknologin inom tandblekning. På endast 15 minuter kan du få ett vitare leende. Behandlingen är upp till sex gånger snabbare och effektivare än de flesta andra märken på marknaden.Resultatet kan variera beroende på tandens ursprungsfärg och genetiska förutsättningar. Man kan få upp till 15 nyanser ljusare tänder, men genomsnittet får ca 5-10 nyanser ljusare. Behandlingen kan upprepas 2-4 gånger per år vid behov.

 

Före_efter_9.png
IMG_0347_Före_och_efter_7.jpg
Före_och_efter_8.png
Megawhite happy couple_image jpg.png

Behandlingen Megawhite Blue Fusion

Behandlingen är hygienisk och smidig och kräver inte att salongspersonalen är i kontakt med kundens mun med starka medel som kan skada tänder eller tandkött. Med Megawhite Blue Fusion får kunden en blekskena som är mjuk och flexibel och passar alla. Blekskenan är förfylld både på ovan och undersidan med Blue Fusion gel. Kunden stoppar själv skenan i munnen och biter sedan ihop innan LED ljusets sätts igång. 

 

Registrerad i EU 

Produkten är skonsam och säker att använda och innehåller inga skadliga ingredienser. Produkten är registrerad i CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Vilket betyder att den är registrerad i EU ́s kosmetikaregister. 520 nano whitening machine är CE märkt och följer EU:s säkerhetskrav. 

 

Tekniken 

Huvudingrediensen är sodiumbikarbonat som har en blekande effekt. I kombination med att det effektiva LED ljuset från 520 nano whitening machine kommer i kontakt med den unika Blue Fusion gelen, så sätter katalysatoraktiveringen i gång och frisätter syre, som snabbare skapar tryck och tränger in i tändernas porer och avlägsnar missfärgningar. Den världsunika Blue Fusion formulan i kombination med LED ljuset, accelererar processen samtidigt som den skonsamt bleker tandens yta och avlägsnar missfärgningar utan att skada tanden, tandkött eller emaljen. 

 

Är du vår nästa återförsäljare?

Vi söker nu flera bra och engagerade salonger att samarbeta med och kanske är du vår nästa återförsäljare? Förmånliga startpaket finns för nya kunder. Kontakta oss så berättar vi mer!

bottom of page