Dalou Cosmetics

info@daloucosmetics.com | +46 760 180 820

ECOCOCO är ett lyxigt Australiensiskt professionellt skönhetsmärke med resultatdrivna produkter för hår, kropp, brun utan sol och ansikte. Serien innehåller naturliga och ekologiskt certifierade ingredienser, som tar fram det bästa för hud och hår. Serien innehåller produkter för hår, kropp brun utan sol och ansikte. Varumärket är helt veganskt och cruelty free, samtidigt som det värnar om miljön.

ECOCOCO är baserad på signaturingrediensen 100% certifierad organisk kokosnötsolja. Alla produkter är sulfat- och parabenfria.

ECOCOCOs filosofi är att 100 % certifierad organisk kokosnötsolja är nyckeln till en hälsosam och bra daglig skönhetsrutin för hud och hår. Detta är anledningen till att den här fantastiska superingrediensen finns i alla ECOCOCOs unika formuleringar. 

 

Läs mer under fliken Varumärken - Ecococo.

Megawhite är ett marknadsledande varumärke inom tandblekning med en världsunik och exklusiv formula. Behandlingen ger samma resultat som hos tandläkaren, med är betydligt snabbare och till ett bättre pris. 

 

Nya Megawhite Blue Fusion är den senaste och snabbaste teknologin inom tandblekning som finns på 

marknaden. Den är peroxidfri och är skonsam mot tänder och tandkött och är 100% smärtfri. 

Den unika Bluefusion formulan i kombination med LED ljuset, accelererar processen samtidigt som den skonsamt bleker tandens yta utan att skada tanden, tandkött eller emaljen. 

Läs mer under fliken Varumärken - Megawhite.